Затворник твърди, че условията в затвора са сурови - няма порно

Осъден мъж, който се намира в затвора в окръг Макоум, Мичиган, е подал съдебен иск срещу властите, твърдейки, че условията зад решетките са прекалено сурови. Арестантът претендира да му бъде даден достъп до порно списания и порно филми. Кайл Ричар

2011-07-05 01:35:57
Затворник твърди, че условията в затвора са сурови - няма порно
Осъден мъж, който се намира в затвора в окръг Макоум, Мичиган, е подал съдебен иск срещу властите, твърдейки, че условията зад решетките са прекалено сурови. Арестантът претендира да му бъде даден достъп до порно списания и порно филми.

Кайл Ричардс е на мнение, че лишаването от тези удоволствие е метод на психологическа атака, която има за цел да убие бойния дух на всички затворници и да сломи тяхното съпротивление.

По принцип законите на щата не забраняват да се разпространяват порно материали в затворите, но в случая е важна компетенцията на окръга и почти вероятно е искът да не бъде удовлетворен.

Мъжът е арестуван в началото на годината, като е обвинен в грабеж на банка. Той е признал вината си и в момента очаква наказанието, което ще му бъде възложено. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия