"Кецове" - поредният български филм по кината от есента (+ видео)

На 23 септември по кината тръгва новият български филм "Кецове". Актьорите вече заснеха фотосесия, която ще бъде част от рекламната кампания на филма. Въпреки че действието на лентата се развива на българското Черноморие, снимките бяха напр

2011-07-02 15:34:14
На 23 септември по кината тръгва новият български филм "Кецове". Актьорите вече заснеха фотосесия, която ще бъде част от рекламната кампания на филма. Въпреки че действието на лентата се развива на българското Черноморие, снимките бяха направени в басейн в София.

Във филма се разказва за шестима младежи, които са решили да избягат от агресията на големия град и прекарват лятото си на доста отдалечен плаж на Черно море. Сценарият е написан още преди 6 години, но чак сега вижда бял свят. Заснемането на филма е отнело близо половин година, по-голямата част от него е заснета на българското Черноморие.

Режисьорът на "Кецове" е много доволен от добре свършената работа. Той споделя, че не е очаквал, че филмът ще се приеме толкова добре от журналистите и критиците.

"Кецове" имаше световна премиера на 27 юни(понеделник) на Международния кинофестивал в Москва и  получи голямата награда за най-добър филм от конкурсната програма.

 Вижте трейлъра на филма: Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия