Майка на осемзнаци смята да сложи край на живота си

Преди 2 години 35-годишната американка Надя Сулеман роди осемзнаци. За съжаление, жената няма топли чувства към собствените си деца. Надя споделя, че ненавижда децата си, че дори се отвращава от тях. По-големите шест от тях са направо неконтролируеми

2011-07-02 15:02:18
Майка на осемзнаци смята да сложи край на живота си
Преди 2 години 35-годишната американка Надя Сулеман роди осемзнаци. За съжаление, жената няма топли чувства към собствените си деца. Надя споделя, че ненавижда децата си, че дори се отвращава от тях. По-големите шест от тях са направо неконтролируеми, често жената няма сили, за да ги възпитава и да ги учи на добро.

Жената понякога се чувства толкова уморена от отглеждането на осемзнаците, че често се затваря в банята, където е най-тихото и спокойно място в къщата й, и плачела с часове. Именно в тези моменти през главата й минавала мисълта да сложи край на живота си.

Въпреки че от време на време твърди, че мрази децата си, тя все пак е тяхна майка и майчинският й инстинкт и любов не са й чужди. Обича ги, но наистина съжалява, че съдбата я е дарила с толкова много наследници. Освен, че трудно се справя с тяхното възпитание, Надя има и сериозни финансови затруднения.

Американката е първата жена в света, която е родила едновременно осем живи бебета. За случилото се е отговорен лекар, която е пренесъл в матката й цели 12 ембриона. Той вече е осъден и са му отнети лекарските права.

Преди да роди осемте си деца, Надя е имала вече четири синове и две дъщери, които били родени в периода 2001 и 2009 година. Тези деца също са се появили на бял свят, благодарение на ин-витро процедурите.

Надя Сулеман винаги е искала да има голямо и задружно семейство. Може би това се дължи на факта, че като малка се е чувствала самотна. И въпреки желанието й да има много деца, американката никога не е искала да роди цели осем наведнъж. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия