Тяло на удавена прекара в басейн два дни, преди да го забележат

Тяло на удавена жена прекарало в басейн два дни, преди някой да го забележи. През цялото това време е имало стотици посетители на общественото съоръжение, но на никого не му направило впечатление, че на дъното има труп. Според резултатите от

2011-07-02 12:34:42
Тяло на удавена прекара в басейн два дни, преди да го забележат
Тяло на удавена жена прекарало в басейн два дни, преди някой да го забележи. През цялото това време е имало стотици посетители на общественото съоръжение, но на никого не му направило впечатление, че на дъното има труп.

Според резултатите от разследването по случая, 36-годишната Мари Джоузеф посетила басейна в американския град Фол Ривър в неделя заедно със свои приятели и тяхното дете. В един момент обаче тя просто изчезнала и след като не успели да я открият, приятелите й решили, че тя се е прибрала у дома си без да ги предупреди.

Тялото на починалата жена било открито два дни по-късно - чак във вторник вечерта, от тийнейджъри, които влели незаконно в обекта с намерението да си направят нощно къпане.

Причината трупът да не бъде забелязан толкова дълго време била голямата дълбочина на басейна на мястото, на което се удавила жената – почти 4 метра, както и мътната вода.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
vivamika
преди 12 години

оле мали


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия