Френско семейство си осинови горила

Френско семейство си осинови горила на име Дижи. Още след раждането на примата майка му го отблъснала и отказвала да го кърми. По същия начин тя постъпила и с братчето му. Ето защо управителят на зоологическата градина в Лион, в която били наст

2011-07-01 12:38:13
Френско семейство си осинови горила
Френско семейство си осинови горила на име Дижи.

Още след раждането на примата майка му го отблъснала и отказвала да го кърми. По същия начин тя постъпила и с братчето му. Ето защо управителят на зоологическата градина в Лион, в която били настанени майката горила и двете й бебета, решил да се погрижи за отглеждането на новородените.

Пиер и Елиан Тивийон отвели Дижи и брат й в дома си и започнали да ги отглеждат като свои деца. Не след дълго обаче мъжкият екземпляр започнал да става агресивен и бил преместен за постоянно в зоологическата градина.

От своя страна, Дижи се привързала изключително много към новото си семейство и всяка вечер се прибирала с тях в дома й. Тя често си позволявала дори да спи в леглото на Пиер и Елиан Тивийон, които намирали това за напълно нормално, въпреки че горилата вече тежи 120 килограма.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия