Пиян тийнейджър оцеля след падане от ескалатор (+видео)

Пиян тийнейджър оцеля след падане от ескалатор в босненска метро станция, а целият инцидент бе заснет от охранителните камери. 18-годишният Шейн О’Мали прекарал вечерта в пиене с приятели, след което решил да се прибере вкъщи, като за целт

2011-06-29 18:51:11
Пиян тийнейджър оцеля след падане от ескалатор (+видео)
Пиян тийнейджър оцеля след падане от ескалатор в босненска метро станция, а целият инцидент бе заснет от охранителните камери.

18-годишният Шейн О’Мали прекарал вечерта в пиене с приятели, след което решил да се прибере вкъщи, като за целта трябвало да използва метрото. Качвайки се по ескалатора обаче, той решил, че би било добре, ако се покатери на парапета. За нещастие, опитът му завършил неуспешно и той се сгромолясал на земята от 6 метра височина.

Не след дълго на мястото пристигнали лекарски екипи, които установили, че тийнейджърът е счупил само десния си лакът. При падане от подобна височина това е истински късмет.

Малко по-късно за медиите О’Мали призна, че е бил много пиян и това го е накарало да извърши подобна глупост. Той обаче сподели, че се надява случката да послужи за пример на младежите за това докъде може да доведе прекалената консумация на алкохол.

Вижте видео от инцидента:

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия