Рускиня се събудила на собственото си погребение и ... починала от шока

Жителка на Русия се събудила на церемонията по собственото си погребение и...починала от шока, който е преживяла в този момент. 49-годишната рускиня била обявена за починала от лекарите, които констатирали, че смъртта е настъпила в следствие прека

2011-06-26 00:34:08
Рускиня се събудила на собственото си погребение и ... починала от шока
Жителка на Русия се събудила на церемонията по собственото си погребение и...починала от шока, който е преживяла в този момент.

49-годишната рускиня била обявена за починала от лекарите, които констатирали, че смъртта е настъпила в следствие прекаран инфаркт. На другия ден, обаче, според други лекари жената починала следобед. Нейните близки, приятели и познати вече се приготвяли за погребението й.

Обичаят в Русия е краката и ръцете на покойника да бъдат вързани, а лицето да бъде покрито с бял саван.

Сестра й я е прегърнала и започнала да ридае над ковчега й, като плачейки споделяла, че си е отишла твърде рано, че е имало още неща, които трябвало да свърши тук на земята и т.н. В този момент тя чула как Фагиля диша и видяла как сълзите се стичат по бузите й. Веднага взели малко огледалце, за да проверят дали наистина жената е жива и диша. И факт, рускинята все още не била мъртва.

За съжаление, Фагиля не успяла да понесе шока от факта да се събуди на собственото си погребение и починала малко по-късно в болницата, без да дойде в съзнание. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия