Фестивалът Elevation 2011 бе отменен

Вторият ден от дългоочаквания фестивал Elevation 2011 бе отменен заради силния вятър в района на Разлог. Там е обявен код "червено" и е нарушена мобилната комуникация. Сцената на фестивала се е срутила, районът около нея е отцепен и евакуир

2011-06-26 00:10:57
Фестивалът Elevation 2011 бе отменен
Вторият ден от дългоочаквания фестивал Elevation 2011 бе отменен заради силния вятър в района на Разлог. Там е обявен код "червено" и е нарушена мобилната комуникация. Сцената на фестивала се е срутила, районът около нея е отцепен и евакуиран, на място е имало екипи на "Гражданска защита".

Няма пострадали, но мястото е опасно, защото има доста падащи железа от конструкцията. Силата на вятъра достига скорост до 100 километра в час.

Фестивалът за момента е преустановен, сцената се укрепва, за да бъде достатъчно здрава и да издържи на силния вятър и събитието да се размине без инциденти и злополуки.

Днес на сцената трябваше да се качат Delinquent Habits, 30 Seconds To Mars, Gentleman And The Evolution и Cypress Hill. Все още не е ясно кога фестивалът ще бъде подновен. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия