Създават графичен роман за ликвидирането на Осама бин Ладен

На 6 септември – дни преди навършването на 10-годишнината от терористичния акт над кулите-близнаци на Световния търговски център в Ню Йорк, ще бъде издаден графичен роман за ликвидирането на терорист №1 в света Осама бин Ладен. Американ

2011-06-24 11:21:40
Създават графичен роман за ликвидирането на Осама бин Ладен
На 6 септември – дни преди навършването на 10-годишнината от терористичния акт над кулите-близнаци на Световния търговски център в Ню Йорк, ще бъде издаден графичен роман за ликвидирането на терорист №1 в света Осама бин Ладен.

Американското издателство IDW ще предложи на книжния пазар комикс, който ще разкаже повече подробности около рискованата операция по убийството на предводителя на „Ал Кайда”. Въпреки че историята няма да е на 100% достоверна, тя все пак ще хвърли малко повече светлина върху военната акция, довела до ликвидирането на Осама бин Ладен.

Автори на графичния роман, озаглавен „Кодова дума: Джеронимо”, са пенсионираният капитан от морската пехота на САЩ Дейл Дай (съдействал на холивудските режисьори при заснемането на „Взвод”, „Спасяването на редник Райън” и „Братя по оръжие”) и д-р Джулия Дай.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия