Нов гигант на музикалната сцена ми докосна сърчицето (видео)

Последно време се чувствах адски безпътна и неориентирана в музикално отношение. Нямаше нищо стойностно като музика, което да ме зариби и да ме накара да луупвам трака дни наред и да си танцувам пред огледалото с дезодорант в ръка. Това беше до вч

2011-06-24 15:15:14
Нов гигант на музикалната сцена ми докосна сърчицето (видео)
Последно време се чувствах адски безпътна и неориентирана в музикално отношение. Нямаше нищо стойностно като музика, което да ме зариби и да ме накара да луупвам трака дни наред и да си танцувам пред огледалото с дезодорант в ръка.

Това беше до вчера, когато попаднах на музикален шедьовър бих казала. Открих парче, което веднага без да се замисля бих подредила до висотите на класическите изпълнения и бих го включила в компилациите от евъргрийни на всички звукозаписни компании и всякакви издатели на cd, mc, mp3 и прочие.

Вероятно много от вас са се досетили, че става въпрос за перспективния млад изпълнител  djordjano. Може би някои от вас са попадали на негови изпълнения в youtube или дори са ходили на негови концерти и изпълнения на живо.

Откакто чух парчето му „Ти ме кефиш така“, съм тотално запленена от текст, музика и хореография. А визията на младия изпълнител ме кара да подмокрям гащичките още щом го зърна. Искам да му скъсам сините шорти и да почеше и мен с ръка по коремчето, както прави в танца си.

Спирам безмълвна до тук и ви оставям с част от текста и клипчето:
„Ти ме кефиш така, както никоя друга.
От другите по различна си.
От другите еднакви ти не си.
Обади се ти, аз познах гласа ти..“

Джорджаноооооооооооооооооо...

Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия