Котка оцеля след полет от 12-ия етаж

Домашна котка от град Олдбъри в английското графство Уест Мидлъндс оцеля по чудо след полет от 12-ия етаж на жилищна сграда. 7-месечният домашен любимец паднал от 36 метра височина и първоначално не помръдвал от земята. След няколко секунди обач

2011-06-23 13:08:33
Котка оцеля след полет от 12-ия етаж
Домашна котка от град Олдбъри в английското графство Уест Мидлъндс оцеля по чудо след полет от 12-ия етаж на жилищна сграда.

7-месечният домашен любимец паднал от 36 метра височина и първоначално не помръдвал от земята. След няколко секунди обаче се изправил на крака и макар и ходенето му да изглеждало затруднено, той все пак успявал да го прави.

Котката, кръстена от спасителите й Еверест, била заведена веднага на ветеринарен лекар от случайни минувачи. Оказало се, че тя има само един счупен зъб и леки натъртвания, но никакви по-сериозни фрактури или наранявания.

Ветеринарите обясняват, че тя е извадила истински късмет, тъй като след подобно падане шанса за оцеляване е твърде нисък. Все още не е ясно дали котката е била изхвърлен от стопаните си или пък е паднала по случайност от балкона.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия