Ейми Уайнхаус отмени цялото си турне

Скандалната британска певица Ейми Уайнхаус отмени всички дати от лятното си европейско турне. След като на 18 юни 27-годишната изпълнителка бе освиркана от сръбската публика в Белград, тъй като се появи във видимо нетрезво състояние на сцената,

2011-06-22 13:48:48
Ейми Уайнхаус отмени цялото си турне
Скандалната британска певица Ейми Уайнхаус отмени всички дати от лятното си европейско турне.

След като на 18 юни 27-годишната изпълнителка бе освиркана от сръбската публика в Белград, тъй като се появи във видимо нетрезво състояние на сцената, мениджърите на звездата настояха тя да отмени предстоящите си концерти в Истанбул (20 юни) и Атина (22 юни).

Само ден след това обаче Уайнхаус е взела решението да сложи окончателен край на турнето си и да не осъществява концертите си и в останалите европейски градове, в които трябваше да пее това лято. Скандалната изпълнителка ще разочарова хиляди свои почитатели в Испания, Швейцария, Италия, Австрия, Полша, Унгария и Румъния.

Все още не е ясно дали Уайнхаус за пореден път ще влезе в клиника за лечение на зависимости. Имайки предвид натрупания й „стаж” в подобен род здравни заведения обаче, и да се случи, това едва ли би учудило някого.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия