Руслана ще прави клип, обсипана с български череши

Победителката  в Евровизия’2004,  фурията на етноритмите Руслана, застава пред камера, облечена само в български череши.  Така певицата  хвърля ръкавица на Лейди Гага, която преди време излезе на сцената облечена в рокля

2011-06-21 16:45:06
Руслана ще прави клип, обсипана с български череши
Победителката  в Евровизия’2004,  фурията на етноритмите Руслана, застава пред камера, облечена само в български череши.  Така певицата  хвърля ръкавица на Лейди Гага, която преди време излезе на сцената облечена в рокля от  пържоли.

Идеята за нестандартното видео е дошла по време на гостуването на Руслана в Кюстендил, където тя  беше по покана на кмета на града Петър Паунов и закри със свой концерт  ежегодния  фестивал на черешата.

Украинката е имала информация за Кюстендил  само  относно  лечебната му минерална вода. Тя толкова харесала града и сочните червени плодове, че решила в следващия си клип да с появи обсипана с череши.

Руслана дотолкова харесал Кюстендил, че решила да се пробва и като журналист като подготви специален материал за града и го предостави на медиите  в своята родина.

Фурията от Украйна зарадва феновете си с песни от новия си албум, като и с песен на Горан Брегович.  На финала тя падна на колене пред публиката. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия