Рекорден брой катастрофи в Маями

Днес в Маями 25 гражданина поставили нов рекорд по тъпизъм. В паркинг на супер маркет 25 човека катастрофирали за около 5 часа. Причината не била лош завой или видимост, а просто глупаво държание от страна на хората. Паркингът е на 3 етажа и сл

2011-06-21 13:08:09
Рекорден брой катастрофи в Маями
Днес в Маями 25 гражданина поставили нов рекорд по тъпизъм. В паркинг на супер маркет 25 човека катастрофирали за около 5 часа.

Причината не била лош завой или видимост, а просто глупаво държание от страна на хората.

Паркингът е на 3 етажа и след седмата катастрофа, охраната извикала допълнителен персонал, за да се справи с всичко. Разсеяните шофьори говорели по телефона, цъкали на лаптопите си докато карали. Правели всичко, което не бива да се прави зад волана.

Марк Дензъл, охранител на магазина, споделил, че никога не е виждал такова нещо. Само за пет часа 25 човека да се ударят на различни места в паркинга не се случва често. Той споделил, че предишният рекорд е бил 7 и не вярва, че някога новият рекорд ще може да бъде победен.

За щастие единственият пострадал е мъж, който се залял с горещо кафе докато гледал жена как си е счупила токче на обувката. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия