Жена забравила, че е майка и има две дъщери...

34-годишна жителка на Великобритания претърпяла операция и след събуждането от упойката тя не могла да си спомни, че е майка и има дъщери. Жената имала тумор с големина на лимон в мозъка. Операцията не минала без проблеми, лекарите установили по в

2011-06-21 00:40:47
Жена забравила, че е майка и има две дъщери...
34-годишна жителка на Великобритания претърпяла операция и след събуждането от упойката тя не могла да си спомни, че е майка и има дъщери. Жената имала тумор с големина на лимон в мозъка.

Операцията не минала без проблеми, лекарите установили по време на самата интервенция, че няма да успеят да махнат целия тумор, защото има опасност да засегнат важни участъци от мозъка на Керън. Когато жената излязла от упойката, тя се чувствала така, сякаш с частта тумора е загубила и част от себе си.

Керън безпроблемно познала своя съпруг, но когато той й казала, че Хариет и Чарли са при баба им, тя не могла да се сети кои са те. Дъщерите й първоначално не могли да разберат защо майка им се държи странно и отдръпнато от тях.

След операцията една от сестрите попитала великобританката дали знае коя година е, но тя не могла да отговори. След това й показали снимка с нейните дъщери и тя не ги познала, разбрала в последствие, че това са децата й, но не почувствала нищо към тях, сякаш е забравила какво е да бъдеш майка.

В момента Керън полага усилия да се върне към нормалния начин на живот и да обикне отново децата си. За съжаление, тя е изгубила и други важни спомени, но важното е, че въпреки че е останала част от тумора в мозъка й, тя не нараства и засега здравето й е стабилно. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия