Кайли Миноуг пя в дует със свой 13-годишен фен

Световноизвестната изпълнителка Кайли Миноуг пя в дует със свой 13-годишен фен по време на концерт в родния й град – Мелбърн. След като в публиката видяла младият Оливър, размахващ плакат, на който било написано, че той много иска да пее

2011-06-20 15:22:10
Кайли Миноуг пя в дует със свой 13-годишен фен
Световноизвестната изпълнителка Кайли Миноуг пя в дует със свой 13-годишен фен по време на концерт в родния й град – Мелбърн.

След като в публиката видяла младият Оливър, размахващ плакат, на който било написано, че той много иска да пее в дует с нея, поп звездата поканила тийнейджърът на сцената, за да сбъдне мечтата му. Двамата изпълнили заедно песента “Especially For You”, която по принцип е дует с Джейсън Донован.

„Преживяването беше страхотно! Чувствах се като най-щастливият човек на света и не можех да сваля широката усмивка от лицето си. Мисля, че от радост дори щях да заплача”, коментира след концерта 13-годишното момче.

Миноуг в момента се намира в Австралия, за да изнесе поредица от концерти като част от турнето, промотиращо най-новия й албум – “Афродита”.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия