Ейми Уайнхаус отмени концертите си в Истанбул и Атина

След резила в сръбската столица Белград британската певица Ейми Уайнхаус взе решението да отмени предстоящите си концерти в Истанбул и Атина. В събота вечерта скандалната изпълнителка, която отдавна е известна с проблемите си с алкохола и нарк

2011-06-20 15:06:45
Ейми Уайнхаус отмени концертите си в Истанбул и Атина
След резила в сръбската столица Белград британската певица Ейми Уайнхаус взе решението да отмени предстоящите си концерти в Истанбул и Атина.

В събота вечерта скандалната изпълнителка, която отдавна е известна с проблемите си с алкохола и наркотиците, от които уж се беше отървала, се появи във видимо нетрезво състояние на концерта си в Белград, с което си спечели освиркването на публиката. 27-годишната певица залиташе и се поклащаше некоординирано през цялото време и често пъти бъркаше текстовете на песните си.

Именно поради това поведение на Уайнхаус на сцената мениджърите й обявиха, че тя отменя предстоящите си концерти в Истанбул (20 юни) и Атина (22 юни), с обяснението, че изпълнителката се нуждае от известно време за почивка. Следващият концерт от европейското турне на скандалната певица е на 8 юли в Билбао, Испания.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия