Днес и утре поп и рок кноцерт пред Народния театър в София

Днес и утре, българските фенове ще могат да чуят две италиански звезди на попа и рока  на площада пред Народния театър ‘Иван Вазов’. От 20.30 ч.  меломаните ще зарадват Джони Фалконе и нейната група. Красивата италианка

2011-06-20 14:27:55
Днес  и утре поп и рок кноцерт пред Народния театър в София
Днес и утре, българските фенове ще могат да чуят две италиански звезди на попа и рока  на площада пред Народния театър ‘Иван Вазов’.

От 20.30 ч.  меломаните ще зарадват Джони Фалконе и нейната група. Красивата италианка преди две години направи  чудесно парче заедно с българската звезда Георги Христов. Песента Hey boy, hey gilr, двамата изпяха и на концерта на  нашия певец  в НДК.  После те заснеха и видеоклип към парчето.

Вторият концерт, който ще се състои в същия час, 20.30, но утре, 21 юни, ще е на рок изпълнителят Валерио. Той е за първи път у нас.  Валерио е брат на италианската поп певица Миета и доста често неин китарист.

Концертите на площада са организирани от Културния институт на Италия в София със сътрудничеството  на Столична община.  Те са част от Италианския фестивал на изкуствата.  
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия