Ела утре в 10.00 часа на НДК, живей активно!

Утре ще се проведе шестото издание на най-голямата кампания за здравословен начин на живот в България - "Живей активно 2011". В него ще вземат участие както жители на София, така и доста известни български звезди като Ирина Флорин, Лора

2011-06-18 23:41:51
Ела утре в 10.00 часа на НДК, живей активно!
Утре ще се проведе шестото издание на най-голямата кампания за здравословен начин на живот в България - "Живей активно 2011".

В него ще вземат участие както жители на София, така и доста известни български звезди като Ирина Флорин, Лора Караджова и Goodslav, Galia и Кристо, Део, Skiller и Busto, ансамбълът на Нешка Робева, кака Лара и др.

Ще се проведе традиционен пешеходен поход, който ще тръгне от НДК и ще финишира при главния вход на Южния парк при бул. Витоша. Тази година ще има и велопоход, който ще стартира в 09.30 часа от театър "София". Колоездачите ще бъдат в пълна безопасност, защото ще преминат по специално изградена велоалея, която ще ги отведе до НДК.

В Южния парк ще има 12 специално изградени сцени, на които ще се проведат най-разнообразни игри, спортни демонстрации, състезания и концерти, като всичките те ще бъдат свързани със здравословния начин на живот. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия