Митичният обитател на езерото Уиндърмиър

Туристи, почиващи по западното крайбрежие на Северна Англия, забелязали тайнствено подводно чудовище. Том и Сара плавали  с лодка в езерото Уиндърмиър, когато водата близо до тях неочаквано се развълнувала и на повърхността се появили няк

2011-06-15 18:33:43
Митичният обитател на езерото Уиндърмиър
Туристи, почиващи по западното крайбрежие на Северна Англия, забелязали тайнствено подводно чудовище.

Том и Сара плавали  с лодка в езерото Уиндърмиър, когато водата близо до тях неочаквано
се развълнувала и на повърхността се появили няколко гърбици. Според младежите, животното не приличало на нищо познато. Кожата му можела да се  сравни с  тази на тюлен, но формата му била съвършено различна.

Около 20 секунди двамата младежи били направо като замръзнали, но после се усетили и все пак успели да направят  снимка с мобилен телефон.

Експертите тепърва ще установяват дали историята е истина, защото фотографията не била достатъчно ясна и не можело да се каже със сигурност дали не е фалшификат.

Това, обаче, не е първото съобщение за подводния обитател в това езеро.  Той дори си има име - Боунеси.  През годините, обаче, митичният жител на езерото Уиндърмиър винаги е оставал в сянката на своя събрат , световноизвестното лохнеско чудовище Неси. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия