Жените и защо изневеряват те?

Не се знае защо думата изневяра обикновено се свързва с мъжете. А всъщност по статистика, жените, които изневеряват, са точно толкова, колкото и мъжете - от 27 до 40 процента. Любопитно е, защо жените решават да поемат риск да развалят семейс

2011-06-11 16:41:11
Жените и защо изневеряват те?
Не се знае защо думата изневяра обикновено се свързва с мъжете. А всъщност по статистика, жените, които изневеряват, са точно толкова, колкото и мъжете - от 27 до 40 процента.

Любопитно е, защо жените решават да поемат риск да развалят семейството си, да бъдат оплюти от   обществото и все пак го правят  

Често при изневярата на жените значение има  шансът и благоприятният случай, например, когато са на екскурзия или командировка . Когато   имат възможност да изневерят и знаят, че никой няма да разбере за това, 40 процента от омъжените дами казват ‘Да’.

Статистиката показва също така, че жените,  които работят, изневеряват по-често,  отколкото тези, които стоят вкъщи.  30 процента от изневерите се случват на работа.

Често жените изневеряват, когато и родителите им са го правили, защото хората имат навик да повтарят това, което са преживели в семейството си.

Според специалистите, когато жената  инициира секса  вкъщи и е по-активната страна в него, има по-голяма вероятност  да потърси по-активен мъж.

Когато на жената не достига любов и внимание, тя търси тези емоции извън постоянната си връзка.  Понякога това се случва и когато приятелки говорят за изневерите  и любовниците си - тогава някои жени решават да пробват и те.

Ако жената има по-добро образование от своята половинка, вероятността да започне отношения с друг човек е по-голяма.  Често жените се впускат в изневяра в трудни периоди в своя живот. Понякога  те само искат промяна, а да се влюбят е добър вариант, за да се почувстват нови.  

Чести командировки, ненормиран работен ден, работа на смени - колкото по-малко време жената прекарва със своя партньор, толкова вероятността да изневери е по-голяма.  Да не говорим пък,  ако връзката  по принцип не върви. 
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия