Всеки трети мъж преживява любовна авантюра на работното си място

Един от всеки трима мъже, които живеят във Франция, споделят, че са имали връзка/флирт на работното място. 10% от участниците в проучването признали, че често флиртуват в работата си. Все повече хора откриват своята половинка в службата, защото там п

2011-06-10 21:21:00
Всеки трети мъж преживява любовна авантюра на работното си място
Един от всеки трима мъже, които живеят във Франция, споделят, че са имали връзка/флирт на работното място. 10% от участниците в проучването признали, че често флиртуват в работата си. Все повече хора откриват своята половинка в службата, защото там прекарват доста часове поне 5 дни в седмицата и имат възможност добре да опознаят своите колеги.

Преди години работното място бе зона, в която чувствата и любовта нямаха място. В днешно време, обаче, офисът е нещо като място за запознанства. 31% от анкетираните са имал връзка на работното място, а 61% са изживели поне един флирт.

Когато флиртът стане нещо по-сериозно и се превърне във връзка едва 17% от мъжете с охота съобщавали радостната вест на своите колеги. 21% предпочитали връзката им да бъде в тайна от останалите, а 6% напуснали работното си място, за да се спасят от излишни интриги.
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия