Очаквайте „Нещо назаем” - скоро на пазара!

На 17 юни очаквайте бестселърът, по който е заснет филмът „Нещо назаем”, с второ българско издание. От същата дата българските киномани ще могат да гладат и филма. Запознайте се с Рейчъл Уайт, млада адвокатка, която живее и работи в

2011-06-10 14:51:16
Очаквайте „Нещо назаем” - скоро на пазара!
На 17 юни очаквайте бестселърът, по който е заснет филмът „Нещо назаем”, с второ българско издание. От същата дата българските киномани ще могат да гладат и филма.


Запознайте се с Рейчъл Уайт, млада адвокатка, която живее и работи в Манхатън. Рейчъл винаги е била идеалното послушно момиче до трийсетгодишния си рожден ден, когато нейната най-добра приятелка, Дарси, и’  организира празненство. Същата нощ, след прекалено много питиета, Рейчъл се озовава в леглото с годеника на Дарси. Въпреки че, когато се събужда, е твърдо решена да остави тази краткотрайна забежка зад гърба си, Рейчъл с ужас открива, че изпитва искрени чувства към единствения мъж, с когото не бива да се сближава. И в най-смелите си мечти (или кошмари) това е последното нещо на земята, което тя е допускала, че може да се случи. С наближаване датата на сватбата през септември Рейчъл осъзнава, че трябва да направи избор. Тя разбира, че границите между редното и нередното могат да се размият, че изходът не винаги е ясен и понякога човек трябва да рискува всичко, за да постигне истинско щастие, че част от стремежа към онова, което искаш, означава да загубиш нещо друго.И когато залозите са високи, загубите могат да бъдат много по-големи.

Романът „Нещо назаем” ще ви накара да се смеете, да плачете и да се обадите на най-добрата си приятелка.

За авторката

Емили Гифин е родена на 20 март 1972г. и детството й преминава изключително щастливо, изпълнено с внимание, книги и разбира се – писане на много „собствени истории”. По време на гимназиалното си обучение тя се занимава активно с творческо писане, ангажирана в различни училищни институции, и печели редица награди.
Емили Гифин е завършила Университета  на Уейк Форест и Юридическия факултет към Университета на Вирджиния. Няколко години практикува право в Ню Йорк, след което се премества в Лондон, където се отдава изцяло на пистелска дейност. Сега живее в Атланта със съпруга си и трите им деца.

„Нещо назаем”, феноменалният дебютен роман на Емили Гифин, излиза през 2002 г. Тиражът на първото му българско издание от 2007 година отдавна е изчерпан. Следват „Нещо синьо” (2005), „Нещо ново” (2006) и „Обичай този, с когото си” (2008).

Българският издател на Емили Гифин – ИК „ИнфоДАР” – подготвя за печат и новия й роман „Въпросите на сърцето” (2010).

За филма

Световната премиера на едноименната екранизация на романа „Нещо назаем” бе на 6 май 2011 г. Българските киномани ще могат да гледат филма от 17 юни. Режисьор е Люк Грийнфилд, продуцент – Хилъри Суонк, а в главните роли на най-добрата романтична комедия на година се превъплъщават Кейт Хъдсън, Джон Красински, Ашли Уилямс, Стив Хауей, Дженифър Гудуин и Колин Еглисфилд. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия