Момиче се прободе с 3200 игли, заприлича на игленица, но постави рекорд

Стейша Рандъл от Америка успя да влезе в Книгата по рекордите на Гинес, като подобри световния рекорд по пиърсинг. 22-годишната американка си набоде по време на сеанс 3 200 стерилизирани игли. Пробождането се извършваше от Бил Робинсън, който е из

2011-06-10 01:47:10
Момиче се прободе с 3200 игли, заприлича на игленица, но постави рекорд
Стейша Рандъл от Америка успя да влезе в Книгата по рекордите на Гинес, като подобри световния рекорд по пиърсинг. 22-годишната американка си набоде по време на сеанс 3 200 стерилизирани игли.

Пробождането се извършваше от Бил Робинсън, който е известен специалист по пиърсинги. Първоначалната идея на щурата Стейша била тялото й да бъде пробито с 3 600 игли и да изглежда като една истинска игленица. По време на самата процедура тя сама решила да спре на 3 200, след като подобрила предишния рекорд с цели 100 игли.

Той бе поставен през миналата година от Тайсън Търс от Тексас, който бе пронизан от 3 100 игли, като процедурата отне 6 часа.

В най-скоро време Книгата на рекордите Гинес ще издаде специален документ на Стейша, който ще потвърди нейния световен рекорд. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия