На пазара пуснаха плажна кърпа с вградени тонколони

В последно време човек може да се сдобие с най-различни придобивки, за които преди не е и предполагал, че би могло да съществуват. На пазара вече има плажна кърпа, към която са вградени тонколони и по този начин хората, които се пекат на морето или н

2011-06-10 01:40:37
На пазара пуснаха плажна кърпа с вградени тонколони
В последно време човек може да се сдобие с най-различни придобивки, за които преди не е и предполагал, че би могло да съществуват. На пазара вече има плажна кърпа, към която са вградени тонколони и по този начин хората, които се пекат на морето или на някой басейн ще могат да слушат любимите си песни, без да се оплитат в жици и слушалки.

Кърпата "hi-Sun" създава комфорт, човек може да се сдобие в желания тен, докато релаксира под звуците на любимите си песни, без да се чуди къде да сложи кабелите от mp3-player-a, за да не му пречат.

Тонколоните са доста издръжливи и имат дълъг живот, те се захранват с литиеви батерии и могат да се заредят с USB изход. Има и универсален 3.5 мм жак, към който може да се включат различни видове плеъри.

Плажната кърпа е с размери 180 на 80 сантиметра и е 100% памучна. Има я в няколко цвята и е на стойност 55 лири. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия