Задава се продължение на „Агент Солт”

Продуцентите на екшъна „Агент Солт” тази седмица официално съобщиха, че се задава втора част на филма. Лентата, в която главната роля на агент Евелин Солт бе изпълнена от холивудската красавица Анджелина Джоли, приключи с отворен кра

2011-06-09 12:10:34
Задава се продължение на „Агент Солт”
Продуцентите на екшъна „Агент Солт” тази седмица официално съобщиха, че се задава втора част на филма.

Лентата, в която главната роля на агент Евелин Солт бе изпълнена от холивудската красавица Анджелина Джоли, приключи с отворен край, което даде повод на “Sony Pictures” да задейства работата по продължението й.

До момента е известно, че сценаристът на втората част на „Агент Солт” ще е отново същият – Курт Вимер. Този път обаче режисьор няма да е Филип Нойс, който още миналата година заяви, че не би работил върху продължение на лентата. Участието на Анджелина Джоли засега също е под въпрос. Очаква се обаче новият филм да е готов най-късно до лятото на 2013 година.

Въпреки че не оправда предварителните високи очаквания на продуцентите, екшънът „Агент Солт” все пак бе определен за изключително успешен. Той успя да натрупа приходи в размер на 300 милиона долара в световния боксофис.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия