Лейди Гага ще учи езика на глухонемите

Ексцентричната американска певица Лейди Гага възнамерява да научи езика на глухонемите, за да може да разговаря с феновете си сред тях. 25-годишната изпълнителка се решила на подобно начинание, след като видяла в сайта за видео споделяне YouTu

2011-06-08 11:23:55
Лейди Гага ще учи езика на глухонемите
Ексцентричната американска певица Лейди Гага възнамерява да научи езика на глухонемите, за да може да разговаря с феновете си сред тях.

25-годишната изпълнителка се решила на подобно начинание, след като видяла в сайта за видео споделяне YouTube клипчета с нейни глухи почитатели, които пеят песните й. Ето защо тя наела специален учител, който ще я научи на всички мимики, които хората, лишени от слух, използват, за да общуват помежду си.

„Гага вече е участвала в кампании, призоваващи към равнопоставеност на гейовете в обществото. Подкрепяла е кампании с различна политическа насоченост, сред които и такива, свързани с имиграцията. Сега тя иска да се увери, че ще обърне необходимото внимание и на глухонемите си фенове. След като овладее езика на жестовете, тя възнамерява дори да изнася концерти за своите почитатели, лишени от слух”, разкри източник, близък до певицата.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия