Кой алкохол е най-предпочитан

Учени изследвали 500 вида алкохол и кои напитки са по-предпочитани. Илиза, че не винаги скъпият и качествен алкохол е по-харесван и качествен от по-евтиния. Според специалистите питиетата се търсят от потребителите по три фактора и това са вида, ц

2011-06-07 19:48:00
Кой алкохол е най-предпочитан
Учени изследвали 500 вида алкохол и кои напитки са по-предпочитани. Илиза, че не винаги скъпият и качествен алкохол е по-харесван и качествен от по-евтиния.

Според специалистите питиетата се търсят от потребителите по три фактора и това са вида, цената, марката и в повечето случаи точно в този ред преминава изборът им.

Няма алкохол, който да не вреди на организма, въпреки че съществуват фирми, които твърдят, че техният продукт не е вреден. Донякъде са прави - в сравнение с други алкохоли, някои са доста по-изчистени и доста по-добри за консумация.

От всичките 500 вида тестван алкохол се установил най-предпочитаният вид и това е бърбън уискито, което е предимно отлежало повече от 10 години. След него се нареждат скоч уискито, червеното вино,бялото вино, водката и текилата. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия