“Лора от сутрин до вечер” кърти мифки :)

“Лора от сутрин до вечер” разказва за едно необичайно приключение, което се случва в големия град. Филмът е съвременен и динамичен, забавен и непринуден. В рамките на един луд ден от неговата сутрин,  та чак до вечерта Лора става гер

2011-06-07 14:53:32
“Лора от сутрин до вечер” кърти мифки :)
“Лора от сутрин до вечер” разказва за едно необичайно приключение, което се случва в големия град. Филмът е съвременен и динамичен, забавен и непринуден. В рамките на един луд ден от неговата сутрин,  та чак до вечерта Лора става героиня в напрегнато преследване от чудати персонажи заради дребни предмети, чиято стойност и смисъл тя дори не подозира. Заедно със зрителя,  тя трябва да разкрие загадката на магическите зарчета, като по пътя ще разбере още много неща за себе си, приятелствата и всичко останало.

“Лора от сутрин до вечер” е филм, който иска да се усмихнеш и да не се стягаш толкова.

“Лора от сутрин до вечер” ще ти даде възможност да се сетиш за хубавите неща от живота – смеха, приключението, загадката...

Героите на филма не са никакви герои. Те са твои приятели, симпатични непознати, неприятни познати, странни птици и любими хора.

Филмът не е никакъв филм. Това е градско приключение, в което участваш и,  в което ще продължиш да участваш дори след като си тръгнеш от киното.

Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия