Златен щит срещу силни земетресения пази България?

Метафизици и езотерици   твърдят, че в недрата на българските земи има сеизмична пирамида, която пази България от тежки земетресения. Според тях под Родопите и Стара планина се намира находище от 1000 тона злато и кварцови кристали.

2011-06-06 22:49:52
Златен щит срещу силни земетресения  пази България?
Метафизици и езотерици   твърдят, че в недрата на българските земи има сеизмична пирамида, която пази България от тежки земетресения.

Според тях под Родопите и Стара планина се намира находище от 1000 тона злато и кварцови кристали. Именно тези залежи охранявали страната ни от  фатален сеизмичен катаклизъм.  Друго подобно място на  Земята , с толкова силна енергия, пропъждаща трусовете, е Тибет.

Каквото и да твърдят специалистите по окултното, едно е сигурно, а именно, че много компании плащат милиони,  за да вземат  на концесия няколкото златни находища у нас -  и в Крумовград, и в Брезнишкия, и в Трънския край. Езотериците обаче, са категорични, че там не бива да се пипа, защото под земята се криела енергийната чакра на страната ни.    

Метафизиците стигат още по-далеч. Според тях  освен от земетресения, този щит може да ни спаси и от нещо доста по-опасно.  Знаем, че към Земята лети кометата Еленин. Твърди се, че тя ще достигне до повърхността на планетата през есента на тази година.  Говори се също така, че това небесно тяло ще предизвика разместване на полюсите, страшни климатични промени и други катаклизми.  24-каратовият суперкомпютър , обаче, който е под България, щял да ни спаси.  С негова помощ планетата щяла да  насочи електромагнитен импулс, който  има силата да отклони  всеки астероид  от курса му. Ако златното находище започне  да се разработва, обаче,  гаранцията на българската сеизмична пирамида щяла да отпадне.

Според хората, които виждат и чуват невидимите светове, България открай време е смятана  за енергиен център на Земята.  Затова било много важно   нашата страна да остане физически и астрално чиста. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия