Момичета, вижте какви дрехи и цветове ще бъдат модерни това лято

Лятото чука на вратите ни, с всеки изминал ден времето става все по-топло и слънчево. На повечето момичета им се иска да си купят нови дрешки, които да прибавят в гардероба си и затова трябва да се информират какво ще е модерно това лято. Хит ще бъда

2011-06-04 23:12:12
Момичета, вижте какви дрехи и цветове ще бъдат модерни това лято
Лятото чука на вратите ни, с всеки изминал ден времето става все по-топло и слънчево. На повечето момичета им се иска да си купят нови дрешки, които да прибавят в гардероба си и затова трябва да се информират какво ще е модерно това лято. Хит ще бъдат широките дрехи в свежи цитрусови цветове, райета, щампи и  на цветя.

Широките дрехи - те ни гарантират комфорт и прохлада в топлите летни дни. Широките копринени панталони и блузи, надиплените поли и рокли в свежи цветове и флорални мотиви ще ни дадат възможност да се впишем в един приятен и удобен стил.

Цитрусовите цветове - според модните списания най-модерен цвят за 2011 година е розовият. Но освен него хит са и цитрусовите цветове, които са на витрините на повечето магазини в момента. Лятото може да си позволите да съчетаете дрехи в ярки нюанси, които ще ви донесат много настроение и усмивки. Ако не сте привърженичка на ярките дрехи, може да си купите аксесоари в ярки тонове, които да придават модерен нюх на облеклото ви. Чантите, бижутата и обувките в цитрусови цветове си отиват с дрехи във всякакви цветове.

Щампи, флорални мотиви - това лято е позволено да смесвате различни десени, стига да ви харесва. Точките, райетата, цветята са модерни и не бива да ги пренебрегвате. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия