4 юни: Площад 'Александър I Батенберг' - Балкански музикални награди

Повече от 20  звезди ще пристигнат в София за Балканските музикални награди. Шоуто ще се състои на 4 юни  на площад ‘Александър I Батенберг’ в столицата. Час преди  старта на  шоуто на площада ще  започне

2011-06-02 23:04:14
4 юни:  Площад 'Александър I Батенберг' - Балкански музикални награди
Повече от 20  звезди ще пристигнат в София за Балканските музикални награди. Шоуто ще се състои на 4 юни  на площад ‘Александър I Батенберг’ в столицата.

Час преди  старта на  шоуто на площада ще  започне концерт с участието на полупярни изпълнители. Първата песен ще прозвучи точно в 20 часа, а  в продължение на 1 час ще прозвучат  едни от най-популярните  балкански хитове.

От  площада на големи екрани  зрителите ще могат да наблюдават  и пристигането на тазгодишните победители.  Те ще тръгнат от хотела, в който са настанен  в официален кортеж по Цариградско шосе. 20 лимузини  ще транспортират звездите. За да може шествието към площада да бъде по-добре наблюдавано от зрителите, ще бъдат предавани кадри  заснети от хеликоптер.

Официалната церемония  по награждаването ще започне в 21 часа.  Ясни са имената, които ще вземат участие в шоуто.  Освен печелившите в категорията Песен на Балканите от всяка държава, зрителите ще могат да видят и чуят   и гост-изпълнители - турската група ‘Манга’, румънците Radio Killer и Inna, Сарит Хадад, а гвоздеят на програмата ще бъде Горан Брегович, с неговия  Оркестър за сватби и погребения.

Йоанна и Поли Генова  са българските поп изпълнителки, които ще зарадват феновете. В шоуто ще участват и Алисия, Тони Стораро, Емануела и Теодора.  На 4 юни публиката ще разбере и кой грабва наградите за Певец, Певица, Видеоклип, Дует/Група и Балкански проект. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия