Най-ниско работно заплащане в България

Статистическо изследване на държавите членки на Европейския Съюз показва, че България има най-ниското месечно работно заплащане. Освен това ние българите имаме нисък стандарт на живот.  Тази информация не е нова за повечето българи, но според

2011-06-02 17:35:26
Най-ниско работно заплащане в България
Статистическо изследване на държавите членки на Европейския Съюз показва, че България има най-ниското месечно работно заплащане.

Освен това ние българите имаме нисък стандарт на живот.  Тази информация не е нова за повечето българи, но според статистиците е невъзможно държава с толкова бизнес участия да има толкова нисък стандарт на живот.

Според независими специалисти минималната заплата на неквалифициран персонал и продавач-консултанти трябва да е около 760 лева нето. Това е сметнато спрямо печалбите на бизнеса и други аспекти взети в статистическото изчисление.

Същите статистици са на мнение, че нещо не е наред с икономическото движение на държавата и според тях вина имат последните 3-4 правителства преди започнатите реформи от правителството на ГЕРБ. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия