Състезание по плуване с надуваеми секс кукли (+ видео)

20 жители на Литва ще се състезават помежду си, но ... няма да бъдат сами. Всеки един от мъжете се е снабдил с лична надуваема секс кукла. Състезанието се провежда на "Националния ден на мъжете", който все още е неофициален празник. Меракли

2011-06-01 20:11:27
Състезание по плуване с надуваеми секс кукли (+ видео)
20 жители на Литва ще се състезават помежду си, но ... няма да бъдат сами. Всеки един от мъжете се е снабдил с лична надуваема секс кукла. Състезанието се провежда на "Националния ден на мъжете", който все още е неофициален празник. Мераклиите били много - близо 200 души, но едва 20 били щастливците, които премерили сили в състезанието.

Те използвали надуваемите дами, вместо салове. Най-доброто начало за стартиране е да се гмурнеш, това сочи неофициалната статистика.

Някои от състезателите не взели насериозно участието си, но други дали всичко от себе си, за да финишират първо.

Людас Пестининкас и Вайда бяха победители в надпреварата. Мъжът сподели, че неговата кукла е била послушна и затова са финиширали първи. Никой от останалите състезатели нямал такава готина кукла като тази на Людас. На някои от надуваемите кукли състезанието им дойде в повече и те определено имаха нужда от ремонт след това.

Наградата за Людас бе чек на стойност 830 долара.

Очаква се състезанието да стане ежегодно, поради големия интерес тази година. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия