Мъж почина, след като легна доброволно в гроба

35-годишен мъж от Русия почина, след като помоли свой приятел да го погребе жив за 24 часа, за да види колко е смел и издръжлив. Трагичният експеримент се провел в гр. Благовешченск, Русия. Двамата приятели изкопали гроб, направили псевдо-ковчег,

2011-06-01 19:57:20
Мъж почина, след като легна доброволно в гроба
35-годишен мъж от Русия почина, след като помоли свой приятел да го погребе жив за 24 часа, за да види колко е смел и издръжлив. Трагичният експеримент се провел в гр. Благовешченск, Русия.

Двамата приятели изкопали гроб, направили псевдо-ковчег, който бил с няколко маркуча, служещи за вентилация. Руснакът сам легнал в гроба, като взел със себе си своя GSM, бутилка вода и одеало. Другият мъж го заровил с 20 сантиметра пръст, прибрал се у дома и се чул с експериментатора по телефона, който го уверил, че всичко е наред.

На другата сутрин отишъл и разкопал гроба, но открил приятеля си мъртъв. Оказало се, че през нощта е валял силен дъжд, който задръстил с кал маркучите, служещи за снабдяване с кислород.

През 2010 година друг руснак си отиде от този свят, след като също бе погребан жив. Той искал да се отърве от чувството за страх от смъртта. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия