Шиниъд О'Конър идва с нов проект - Home

Четири години и половина след излизането на последния й албум, ирландската  звезда Шиниъд О’Конър се завръща с нов проект, който,  според специалистите, е един от най-съвършените й творчески продукти. Ирландката пристига в Соф

2011-06-01 17:14:29
Шиниъд О'Конър идва с нов проект - Home
Четири години и половина след излизането на последния й албум, ирландската  звезда Шиниъд О’Конър се завръща с нов проект, който,  според специалистите, е един от най-съвършените й творчески продукти.

Ирландката пристига в София със съпруга си Стийв Куини. Той е дългогодишен китарист  на групата й, с която Шиниъд ще направи акустичното си шоу на 22 юни в зала 1 на НДК.
Шиниъд О’Конър и съпругът й сключиха брак миналата година.  На концерта,   феновете на звездата ще могат да чуят и Кийран Кийли, прочут келтски фолк-рок изпълнител.

Новият диск на певицата се нарича Home и включва  няколко кавър версии  на стари парчета и няколко романтични песни. Името на диска е измислено от брата на Шиниъд - известния писател Джоузеф О’Конър.  

Билети за шоуто на 22 юни все още могат да се намерят.  След това певицата отлита за концерти в Русия, които ще бъдат последвани от фестивални участие из Европа. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия