Анджелина Джоли ще разбие представите за Клеопатра

Холивудската актриса Анджелина Джоли заяви, че ще разбие битуващите досега представи за египетската царица Клеопатра с новата си роля в едноименния филм. Неотдавна 35-годишната звезда потвърди официално участието си в лентата, коятo ще се съср

2011-05-31 21:20:42
Анджелина Джоли ще разбие представите за Клеопатра
Холивудската актриса Анджелина Джоли заяви, че ще разбие битуващите досега представи за египетската царица Клеопатра с новата си роля в едноименния филм.

Неотдавна 35-годишната звезда потвърди официално участието си в лентата, коятo ще се съсредоточи не толкова върху уменията на Клеопатра да съблазнява, колкото върху апетита и ламтежа й за власт и уменията и в политиката. Джоли ще пресъздаде египетската владетелка не като секссимвол, а като силна и независима жена, способна да управлява.

„Ще се опитаме да пресъздадем Клеопатра като фараон от историята, а не като секссимвол, защото всъщност тя не е била такава. Ще разбием на пух и прах дори митовете, според които тя е имала много любовници – всъщност е твърде вероятно да е имала само двама. Личността й е много интересна, но тя не е била особено голяма красавица, както се смята от повечето хора”, заяви Джоли.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия