Сложи точка на кецовете и сритай малко задници

Корпоративните задници са навсякъде около нас - те ни тъпчат с лайняна храна, те съсипват природата около нас, те ни промиват мозъците чрез медиите и ни продават вредните си продукти,  за които пак те са създали усещането,  че имаме нужд

2013-06-20 15:00:00
Сложи точка на кецовете и сритай малко задници

Корпоративните задници са навсякъде около нас - те ни тъпчат с лайняна храна, те съсипват природата около нас, те ни промиват мозъците чрез медиите и ни продават вредните си продукти,  за които пак те са създали усещането,  че имаме нужда.



В световен мащаб корпоративните задници са се превърнали в проблем, който вече започва осезаемо да контролира всичко около нас - включително нашите права. За да протестират срещу тоталния контрол, цензура и печалбарство на гърба на обикновените  хора, активистите на АдБъстър предлагат нещо много просто. Нарисувайте червена точка на кецовете си или на всякакъв друг вид обувка. Това символизира ритника на обществото в корпоративните задници. Да, тази точка няма да направи света по-добро място или да нарани корпорациите, но ще ви направи част от протеста в световен мащаб. Така просто ще демонстрирате вашето мнение - дали сте част от стадото или сте част от мислещото и бъдно общество,  което не иска да търпи някой да става все по-богат за сметка на морала, природата, живота и здравето на хората.



Все още не разбирате за какво става въпрос? Моля,  увеличете звука на телевизора
по време на рекламния блок и повтаряйте на глас това,  което чувате. Тогава ще осъзнаете безумията,  които рекламите изсират във вашите уши ден след ден,  а вие никога не сте забелязали.

Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
psychopath
преди 10 години

Спирай хероина!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия