До интересни изводи са стигнали японски учени, които  са изследвали вечната тема за секса.  Оказва се, че ‘градусът’ в спалнята зависи от кръвната група.

Ето какво са установили японските специалисти.  Според тях, хората, които имат кръвна група ‘0’ са най-страстни, най-енергични и чаровни, те са и големи експериментатори в спалнята. Колкото и да са изкусни флиртаджии обаче, ‘нулите’ са моногамни. Според японските  експерти, в тях духът и плътта са в перфектен синхрон.

Хладни и притеснителни са хората, които имат кръвна група ‘А’.  Ако  успеете да ги обучите, обаче, те могат да станат  страхотни партньори.  Те са верни и обичливи и могат да стигнат с половинката си до крайности, стига той/тя да поиска това.

Тези, които имат кръвна група ‘В’, японците определят като диви и красиви.  Според японските учени, тези хора са страстни любовници и в секса, както и в работата са  абсолютни победители.

В Япония смятат, че хората носещи кръвна група ‘АВ’ са като диамантите  - те са истинска находка. Тези хора са естети в леглото, но не се страхуват да сбъднат и най-изтънчените си фантазии.  Те мислят за другия и се радват на удоволствието на 100 процента.  Тези хора обаче,  се срещат рядко, а да ги задържиш  е трудно, защото бързо се отегчават.

Автор: Тони