Жените могат да готвят само 7 ястия

Всяка средностатистическа жена може да готви само седем различни ястия, сочат резултатите от проучване на кулинарния канал Good Food. Една на всеки пет от жените, участвали в допитването, признава, че изпитва сериозни затруднения при приготвян

2011-05-31 12:31:06
Жените могат да готвят само 7 ястия
Всяка средностатистическа жена може да готви само седем различни ястия, сочат резултатите от проучване на кулинарния канал Good Food.

Една на всеки пет от жените, участвали в допитването, признава, че изпитва сериозни затруднения при приготвянето на дори най-елементарните ястия. Всяка шеста пък не разполага с необходимите кулинарни умения за направата на кейк.

10% от представителките на нежния пол никога не са приготвяли печено месо, а 13% не знаят по какъв начин могат да сготвят риба. 10% са тези, които нямат представа как да приготвят лазаня, а 5% не могат да се справят дори с варенето на яйца.

Повече от половината от анкетираните жени признават, че, за разлика от тях, техните майки имат уменията да приготвят изброените ястия. Всяка шеста пък е предоставила кухнята на своя съпруг, който е отговорен за приготвянето на вечерята, а близо 50% от участничките в допитването дори смятат, че тяхната половинка се справя по-добре с готвенето.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия