Милиардерът Цукърбърг нае къща в Калифорнийски квартал

Съоснователят и главен изпълнителен директор на Facebook,  милиардерът Марк Цукърбърг, е изненадал всички, като станал редовен наемател на къща в Калифорнийския квартал College Terrace. Благодарение на снимачния екип на Опра Уинфри, мили

2011-05-31 10:22:33
Милиардерът Цукърбърг нае къща в Калифорнийски квартал
Съоснователят и главен изпълнителен директор на Facebook,  милиардерът Марк Цукърбърг, е изненадал всички, като станал редовен наемател на къща в Калифорнийския квартал College Terrace.

Благодарение на снимачния екип на Опра Уинфри, милиони американци са успели да направят обиколка на скромното му владение. За момента Цукърбърг  не планира да строи масивни имоти и дори не желае да стане собственик на недвижим имот.

Новият дом на Цукърбърг се намира само на седем пресечки от старата му къща.  Новата къща е почти двойно по-голяма от предишната и е построена през 2002 година. Тя е с площ 350 кв.м. разполага с 5 спални и 4 бани.

Локацията , обаче, остава  най-важна - сега  Цукърбърг живее само на няколко крачки от централата на Facebook. Това със сигурност е по-удобно за него, като се има предвид, че той прекарва повече от 16 часа на ден в офиса си. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия