'Тейк дет' започват европейско турне

Британските музиканти от ‘Тейк дет’ , които бяха у нас за запис на последния си клип, за първи път са заедно на обиколка в пълен състав от 1995 година. Те започват турне в Европа, наречено Progress Live. На турнето г

2011-05-27 16:37:56
'Тейк дет' започват  европейско турне

Британските музиканти от ‘Тейк дет’ , които бяха у нас за запис на последния си клип, за първи път са заедно на обиколка в пълен състав от 1995 година. Те започват турне в Европа, наречено Progress Live.


На турнето групата ще вземе със себе си 14 готвачи. Те щели да приготвят по 1100 ястия на ден, а момчетата от групата ще могат да избират хапването си сред голям брой предложения. Храната ще се приготвя за 287 членове на екипа, които ще пътуват с бандата, както и за още 160 души, които ще бъдат на разположение на групата във всеки град, където тя пее.


Роби Уилямс и Гари Барлоу обаче, няма да се възползват от калоричните ястия, които кулинарните експерти ще приготвят, защото полагат усилия да отслабнат преди началото на турнето.


Въпреки, че на момчетата от групата много се хареса престоят в България, те май няма да ощастливят феновете си с концерт у нас. 

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия