Кафето и характера

Една от най-известните британски психоложки, специалистка по езика на тялото и човешките отношения твърди напълно сериозно, че любимият ви вид кафе, издава вашия характер. Оказва се, че начина, по който обичате да приготвяте кафето

2011-05-27 11:18:52
Кафето и характера

Една от най-известните британски психоложки, специалистка по езика на тялото и човешките отношения твърди напълно сериозно, че любимият ви вид кафе, издава вашия характер. Оказва се, че начина, по който обичате да приготвяте кафето си, може да разкрие що за личност сте.


Любителите на класическото еспресо, според психоложката, не се наслаждават на вкуса му, а разчитат да ги зареди с енергия. Неговите фенове работят часове наред и се отнасят с насмешка към идеята да заделят време за спрот. Тези хора са стресирани и се боят от новостите.


Късо еспресо пият онези, които се смятат за успели. Те наистина постигат много със своята целеустременост и независимост.


Нескафе обичат веселяците. Прями и откровени, те се придържат към принципа ‘Ще му мисля по-късно’. Тези хора не обичат да рискуват, нито да действат на своя отговорност. Разкриват се и не таят задни мисли.


Любителите на шварц кафето се интересуват от всичко, харесват многообразието на живот и не се плашат от промените.


Към безкофеиновото кафе проявяват пристрастие педантичните хора, които се вълнуват само от полезни неща. Те са чувствителни, възприемчиви и наивни. Умеят да разбират другите и да ги изслушват. Винаги са готови да се притекат на помощ на другите.


Капучино пият онези, за които формата е по-важна от съдържанието. Те обичат да са заобиколенаи от красиви неща, не обичат самотата и винаги се стремят да са център на внимание.


Лате макиато обичат хората, които заобикалят конфликтите и искат да се харесат на всички. Понякога са инфантилни, друг път – пасивни. Присъщи са им резките промени в настроенията. Тези хора са чувствителни и открити, но нерядко чувствата им взимат връх над разума.


Турско кафе предпочитат флегматиците, които никога не бързат и умеят да се щадят. Тези хора са егоисти и правят нещата, само ако има полза за тях.


Да не пиеш кафе, защото се страхуваш, че няма да можеш да заспиш или пък ще вдигнш кръвно, означава, че

се боиш от живота.

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия