Хората, които не вярват в Господ, правят по-добър

Хората, които не вярват в Господ, имат по-добър сексуален живот. Те са освободени от чувство за вина личности и не се притесняват за нещата, които правят в леглото. Даръл Рей, който направил проучването, е израснал в религиозно католическо семейст

2011-05-27 01:06:24
Хората, които не вярват в Господ, правят по-добър
Хората, които не вярват в Господ, имат по-добър сексуален живот. Те са освободени от чувство за вина личности и не се притесняват за нещата, които правят в леглото.

Даръл Рей, който направил проучването, е израснал в религиозно католическо семейство. През 70-те години той се отрекъл от църквата и споделя, че оттогава има много по-добър сексуален живот. Той провел онлайн проучване, в което взели участие 14 500 души.

50% от анкетираните споделили, че правят по-хубав секс, откакто са напуснали църквата, 30% не открили промяна в своя сексуален живот, а 2.2% пък са на мнение, че откакто са се отрекли от църквата положението в леглото се е влошило.

Хората, които преди изповядвали най-консервативните вероизповедания и които в последствие станали атеисти, усетили най-големи подобрения в своя полов живот. Голяма част от вярващите изпитват вина, когато правят секс, защото според Господ сексът не е за удоволствие, а за продължаване на рода.

Най-виновни се чувствали мормоните - 8.19 от 10, след това са баптистите и Свидетелите на Йехова, чувството на вина при католиците е 6.14 от 10, а на протестантите 5.88 от 10, при атеистите е 4.71 от 10. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия