Мъже, бъдете мрачни и арогантни, за да се харесвате на жените

Оказа се, че представителките на нежния пол си падат по мрачни мъже. Жените намират за значително по-привлекателни арогантните и намръщени мъже, отколкото тези, които постоянно са в настроение и се усмихват. Мъжете пък си падат по лъчезарни жени, ко

2011-05-26 01:07:47
Мъже, бъдете мрачни и арогантни, за да се харесвате на жените
Оказа се, че представителките на нежния пол си падат по мрачни мъже. Жените намират за значително по-привлекателни арогантните и намръщени мъже, отколкото тези, които постоянно са в настроение и се усмихват.
Мъжете пък си падат по лъчезарни жени, които не спират да се усмихват и да излъчват позитивна енергия. Представителите на силния пол смятат, че начумерените жени са надменни и високомерни.

Направено било проучване, в което взели участие доброволци, които трябвало да разгледат снимки на хора от противоположния пол, на които ясно си личат техните емоции. Изправената стойка на мъжете подчертава тяхната мъжественост.

Усмивката при представителите на силния пол се свързва с неумението да показват своето превъзходство, а при дамите пък показва, че те са уязвими личности, които лесно се подчиняват на околните. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия