Пинк възмутена от розовите коне в клип на Селена Гомес (+снимки)

Американската изпълнителка Пинк изрази възмущението си от боядисването на коне в розово за снимките на най-новия клип на тийн звездата Селена Гомес. „Ако наоколо има активисти, борещи се за етично отношение към животните, трябва да знает

2011-05-24 14:50:23
Пинк възмутена от розовите коне в клип на Селена Гомес (+снимки)
Американската изпълнителка Пинк изрази възмущението си от боядисването на коне в розово за снимките на най-новия клип на тийн звездата Селена Гомес.

„Ако наоколо има активисти, борещи се за етично отношение към животните, трябва да знаете, че на плажа в Малибу има коне, боядисани в розово, които се снимат в някакъв видеоклип. Какъв срам. Артистите трябва да бъдат по-внимателни и отговорни за своите действия”, написа на страницата си в Туитър Пинк.

Малко след като разбра, че видеото е на звездата на „Дисни” Селена Гомес, 31-годишната изпълнителка продължи със злостните коментари.

В отговор на обвиненията на Пинк, официалните представители на тийнейджърката побързаха да успокоят всички защитници на животните, като заявиха, че конете са били боядисани с безвредна боя на растителна основа, която по-късно е била свалена с вода.

Вижте снимки:



Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия