Конкурс „Идеалната двойка”

Ти си момиче и често ти казват, че с твоето гадже сте супер сладка двойка. Ти си момче и всичките ти приятели се кефят на мацката до теб. И двамата смятате, че сте намерили идеалната си половинка. Навсякъде сте заедно, държите се за ръце по улиците и

2011-05-20 13:31:43
Конкурс „Идеалната двойка”
Ти си момиче и често ти казват, че с твоето гадже сте супер сладка двойка. Ти си момче и всичките ти приятели се кефят на мацката до теб. И двамата смятате, че сте намерили идеалната си половинка. Навсякъде сте заедно, държите се за ръце по улиците и първият бутон за бързо набиране на телефоните ви е запазен за него/ нея.

Толкова ви е флашнала светкавицата на любовта, че само за гаджето мислите. Подбрани въпроси циркулират в розови сърчица из главите ви: Как да му покажа колко го обичам? Откъде да намеря пари за вечеря в хубав ресторант с нея? Дали ще сме заедно занапред?

Е, ние от ИК Кръгозор много обичаме да сме влюбени и да правим хората щастливи. Затова ще дадем бърз отговор и на трите въпроса. Запиши се за участие в конкурса, вдъхновен от книгата „Подборът”. Не пропускай да информираш гаджето си и да включиш и  него. За да се запишеш, ни прати вашата (на теб и на твоята половинка заедно) най-готина снимка и попълнена анкетна карта. Стискай палци вашата двойка да плени сърцата и на журито. Пет момичета и момчета, които вярват само в подбора на сърцето си, ще бъдат класирани за втори кръг. Купонът за всички участвали ще се развихри заедно с приятели, игри и неочаквани награди. Всички пет двойки ще бъдат наградени с хороскоп за съвместимост от известната астроложка Марияна Добранова. А финалният тандем ще спечели вечеря за двама в изискан ресторант и професионална фотосесия в студио. Какво ще се случи в деня на подбора, кога точно ще бъде той и кои влюбени ще спечелят големите награди – ще ви кажем по-късно! А сега е време за „Подборът”!

Регламента на конкурса „Идеалната двойка” можете да прочетете тук.

Анкетна карта може да изтеглите от тук. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия