Експерти  в областта на националната отбрана на САЩ смятат, че е възможно пришълци от други светове да са се установили в океанските дълбини и да наблюдава човечеството от морското дъно.  

Специалистите са разтревожени от  значително увеличилия се напоследък брой на неидентифицирани подводни обекти /НПО/ - били са зафиксирани повече от хиляда такива из целия свят.  

Морският биолог доктор Майкъл Симънс  споделя, че странни подводни обекти се появяват в различни кътчета на Земята, но описанията им плашещо съвпадат- те са дълги около 150 метра, по форма напомнят летящи чинии и се движат необикновено бързо под водата.
Според учения,   може да става въпрос за масирано извънземно нахлуване.

Според експертите, пришълците използват океаните на нашата планета  като сборен пункт.  Те се крият много лесно под водата, защото достигат дълбочини, които са недостъпни за човека.

Според мнението на учените,   нарастващата активност на НПО  свидетелства, че пришълците доставят ново оборудване за своите  бази и предават на своите планети
важна информация за земляните.

Според доктор Мичъл, който е публикувал информацията за НПО с надеждата, че обществената реакция ще принуди правителствата на различни страни да вземат активни мерки против заплахата от пришълците, извънземните започват все по-малко да се крият, сякаш хвърлят предизвикателство към човечеството.
Автор: Тони