Всичко за концерта – 10 години TeenProblem (видео)

За петъчния концерт на TeenProblem по случай 10 - годишнината на сайта безспорно ще се говори дълго. Над 1300 човека бяха свидетели на зрелището, което разтърси Зала 3 на НДК. Голямата сцена, тоновете озвучителна техника, светлините...всичко необхо

2011-05-16 17:56:55
Всичко за концерта – 10 години TeenProblem (видео)

За петъчния концерт на TeenProblem по случай 10 - годишнината на сайта безспорно ще се говори дълго. Над 1300 човека бяха свидетели на зрелището, което разтърси Зала 3 на НДК. Голямата сцена, тоновете озвучителна техника, светлините...всичко необходимо бе на stand-by в очакване на четирите банди , които специално забиха за TeenProblem. За пръв път заедно на една сцена се появиха българските ню пънкари  Ogi 23, ска-реге веселяците от The Pomorians, рок легендите от D2 и хип-хопърите Ъпсурт.


Хората напираха пред входовете,  заредени с позитивно настроение. На всички бе раздадена безплатна Кока-Кола и тестери на най-новия аромат на B.U. 


Изненада за публиката бяха тийновете от Ravage Savage, които първи развихриха коси за хората в залата. Те са фаворити от конкурса на Д2 „Голямото междучасие“ . Младежите подгряха публиката с много жици и бас.


След тях застъпиха Оги23, които грабнаха сърцата на зрителите. Повечето тийнейджъри в залата споделиха преди концерта, че са дошли специално заради тях и го показаха. Хитът им „Почивка“ буквално взриви залата.


Трети на сцената излязоха морските гларуси от The Pomorians. Янко Бръснаря и останалите групари за пореден път доказаха, че са големи! Публиката се поклащаше доволно в ска – реге ритъмче, а песента „Обичам“ бе изпята два пъти специално за всички куфеещи в залата, които я пожелаха.


Черешката на тортата със сигурност поставиха Ъпсурт, Лора Караджова и балет Нова. С появата на Ъпсурт зала 3 на НДК буквално заподскача! Всички викаха като обезумели! Ицо Хазарта, Венци и Буч изчакаха феновете да се навикат и поуспокоят, след което ги поздравиха и изненадаха всички с песен на Веселин Маринов за родната полиция. Малко по-късно се появи и Лора Караджова, облечена в доста ефектно и оскъдно боди заедно с балет Нова. Тя изпя най-големите си хитове, а парчето й за дупето, което събирало шопи и гларуси на ято, в случая се оказа буквално.


Рокаджиите от Д2 подобаващо закриха концерта. Вокалистът Дидо подлуди феновете. Групата се раздаде докрай и направи втора кулминация на концерта след тази на Ъпсурт. Верните им феновете сред тийновете пяха неотлъчно с тях песните им.


Всички ние от екипа на teenproblem.net ще помним този концерт и голямото парти, което се заформи, благодарение на вас и на всички, които мислено бяха с нас, но не успяха да дойдат. Концертът зареди публика, организатори и банди с много енергия, а teenproblem доказа, че не е някакъв си форум в интернет, а е медия и тийн общност със заслужена 10-годишна история.


Ние продължаваме.


Благодарим ви.


Вижте още снимки от Ogi23


Вижте още снимки от The Pomorians


Вижте още снимки от Ъпсурт


Вижте още снимки от D2


Вижте всички снимки на Savage Ravage

Видеото нa Music Space - Check it out!


Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия