Слабо посрещане за Джъстин Бийбър в Хонконг (+видео)

Изключително слабо посрещането от страна на феновете на Джъстин Бийбър беше организирано на летището в Хонконг във вторник. Тийн сензацията слезе от самолета с мисълта, че, както винаги, стотици и дори хиляди негови почитатели ще го посрещнат на

2011-05-15 16:23:27
Слабо посрещане за Джъстин Бийбър в Хонконг (+видео)
Изключително слабо посрещането от страна на феновете на Джъстин Бийбър беше организирано на летището в Хонконг във вторник.

Тийн сензацията слезе от самолета с мисълта, че, както винаги, стотици и дори хиляди негови почитатели ще го посрещнат на летището с екзалтираните си викове. Нищо от това обаче не се случи.

Посрещането на Бийбър в Хонконг се състоя единствено от 7 негови фенки. За сметка на това 17-годишният певец беше обграден от повече от 20 бодигарда.

Бийбър пристигна в Хонконг за да изнесе поредния си концерт – част от турнето, промотиращо най-новия му албум – “My World 2.0”.

В края на миналия месец тийнейджърът беше замерян с яйца по време на свой концерт в Синди, а малко преди това той напълни едва 2/3 от стадиона в Тел Авив, на който изнесе своето шоу.

На какво се дължи спадащият интерес към тийн идола, все още не е ясно. Мнозина обаче считат, че той е загубил голяма част от фенките си, след като афишира връзката си със Селена Гомес.

А сега вижте видео от срамното посрещане на Джъстин Бийбър от едва 7 негови фенки (във видеото има и съпоставка с друго негово посрещане):

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия